Благодаря Ви за бързите отговори, хубавт ден.
Мерси за отговора, основното което ме интересува преди да предприема действия е : Ако в допълнителното споразумение е спомената единствено промяна по една от клаузите от основния договор, то другите запазват ли се?
Нямам два договора, само един е , където е вписана основна заплата и след това заплащане по член 110 и в месечната лента която получавам отново така са разделени.
Допълнителен труд при същия работодател
Чл. 110. (Изм. - ДВ, бр. 100 от 1992 г.) Работникът или служителят може да сключи трудов договор с работодателя, при когото работи, за извършване на работа, която не е в кръга на неговите трудови задължения, извън установеното за него работно време.

Ето по този член от кодекса на труда. Това е като допълнителна клауза вписано.
Добър ден, при мен възникна следния казус, ако може някой да даде съвет:

подписвам трудов договор в които е посочена длъжност , основна заплата, годишен платен отпуск и допълнително заплащане по член 110 . След известно време подписах допълнително споразумение към договора в който се променя само размера на основната заплата (другите клаузи не са опоменати) , минава  месец получавам основно възнаграждение + възнаграждение по член 110... И така идва този месец и счетоводителя ми звъни и ми казва : станала е грешка ти нямаш право да получаваш повече пари по член 110 и сега ще ти ги удържим. Според закона това правилно ли е и действително ли е така ?